Njih je najteže zavoljeti: Ovi horoskopski znakovi važe za teške i naporne
Foto: Ilustracija

Njih je najteže zavoljeti: Ovi horoskopski znakovi važe za teške i naporne

Na prvu su vam se svidjeli, ali kada ih malo bolje upoznate, shvatili ste koliko su teške i naporne osobe. Sljedeća tri horoskopska znaka je, zbog njihovog nezahvalnog karaktera, najteže zavoljeti, prenosi Super žena.

Djevica

Djevice - perfekcionisti često odaju utisak kao da su same sebi dovoljne. Često ljudima oko sebe daju osjećaj kao da vrijede manje od njih, pa ih drže na distanci. Nerijetko su vrlo ljubomorne pa daju neumjesne i bezobrazne komentare.

Škorpija

Škorpije vole da se igraju tuđim emocijama. Teško je shvatiti šta zapravo misle i šta žele. Kada se u nekog zaljube, postaju vrlo posesivne, ljubomorne, a u velikom broju slučajeva i agresivne.

Strijelac

Strijelčevi jednostavno nijesu rođeni za duge veze ni duga prijateljstva.

Oni su skloni čestim avanturama i zbog toga slamaju srca partnerima. S godinama se malo smire, ali i dalje ne žele da se skrase i budu vjerni samo jednoj osobi, piše Indeks. Kao prijatelji su vrlo nepouzdani i nezahvalni, pa mijenjaju društva češće nego bilo ko drugi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.