Policajac spasio sveštenika i još dvije osobe na Skadaraskom jezeru
ilustracija

Policajac spasio sveštenika i još dvije osobe na Skadaraskom jezeru

Službenik Uprave policije Siniša Lakić spasio je sinoć na Skadarskom jezeru sveštenika i još dvije osobe.

Oni zbog jakog vjetra nijesu mogli da isplove sa ostrva Toplah na Skadarskom jezeru, zbog čega su zvali graničnu policiju u pomoć, kako je CdM-u saopšteno iz Uprave policije,

U pomoć im je pristigao granični policajac Siniša Lakić, koji je sa patrolnim čamcem isplovio do ostrva, ponijevši sa sobom hranu i vodu.

On je sa sveštenikom i još dvije osobe ostao na ostrvu dok se vremenske prilike nijesu poboljšale i stekli uslovi da se bezbjedno prevezu do Plavnice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.