Uprava policije reagovala: Policajac nije izazvao incident ispred Hrama
Ilustracija

Uprava policije reagovala: Policajac nije izazvao incident ispred Hrama

"Odgovorno tvrdimo da službenik Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad Miloš Mitrović nije izazvao incident ispred Hrama hirstovog vaskrsenja 30. decembra 2019. godine", saopšteno je danas iz Uprave policije.

Uprava policije reagovala je tako na članak objavljen na portalu „IN4S“ 1. januara 2020. godine pod nazivom „Građani ga prepoznali: Da li je ovo policajac koji je prije par noći iscenirao napada na policiju”, a koju su prenijeli i drugi mediji.

Mitrović je kako kažu iz Uprave policije u tom periodu bio angažovan na sprječavanju blokade kružnog toka u Spužu, što je potvrđeno i uvidom u raspored službe i plan angažovanja službenika. 

"Službenici Uprave policije odgovorno i profesionalno obavljaju svoje dužnosti, a plasiranje lažnih informacija, osim što narušava njihov ugled, u javnosti može izazvati negativne posljedice i uznemirenje građana", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.