Prijava protiv policajaca, izudarao 56-godišnjaka
Kolašin

Kolašin

Prijava protiv policajaca, izudarao 56-godišnjaka

Policija u Kolašinu će podnijeti prekršajnu prijavu protiv S.R. (41), službenika Uprave policije, zbog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru, saopštila je Uprava policije.

Policajac će biti sankcionisan zbog napada na drugo lice u Kolašinu.

"Naime, S.R. je nakon kraće prepirke fizički napao P.T. (56),dok su se nalazili u mjestu Donje Lipovo, opština Kolašin, kojom prilikom mu je nanio povrede. Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, te će protiv S.R. biti podnijeta prekršajna prijava.", stoji u saopštenju.

Takođe,kako se dodaje.predmet u vezi sa ovim događajem biće upućen Etičkom odboru a neposredni rukovodilac ovog policijskog službenika postupiće u skladu sa mišljenjem koje bude donio Etički odbor.

Incident se dogodio kasno sinoć, a povrijeđeni P. Todorović je kazao da ga je policajac napao u jednom servisu, nakon što su imali prepirku na temu "vjere, nacije i novog Zakona o slobodi vjeroispovijesti".

"Udario me u predjelu lica, iznenada, pa sam pao od jačine udarca. Prije toga smo se posvađali, jer nijesam dozvolio da me bilo ko edukuje o tome ko su mi bili đed i prađed i ko sam ja i kako se osjećam. Nijesam mu uzvraćao udarac. Nijesam se nadao da će me policajac udariti samo zbog toga što sam izrazio svoj stav", rekao je Todorović, prenijeli su mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.