SNP: Pregovori Crne Gore postali više
SNP

SNP: Pregovori Crne Gore postali više "štrikiranje nego stvarni napredak"

Socijalstička narodna partija (SNP) upozorava da akumulacija bogatstva u rukama nekolicine privilegovanih, ničim ograničenih pojedinaca, ne može voditi ničem dobrom, da je trenutna vlast ugrozila evropski put i sam opstanak države, te da će bez prijeko potrebnih promjena doći do sunovrata koji će naši građani skupo platiti.

Iz SNP-a navode da već godinama crnogorska javnost vidi ono što je nedavno primijetio francuski ambasador u Skoplju Kristijan Timonije.

"On je, naime, ocijenio je da je Crna Gora prerano počela da otvara poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom, a da suštinski napredak nije ostvarila, te ukazao na zabrinjavajuću činjenicu da se u Crnoj Gori konstantno bogati desetak porodica", istakli su iz SNP-a.

Iz ove partije kažu da je Timonije istakao ono na šta SNP CG već dugo vremena ukazuje, da su pregovori Crne Gore postali više "štrikiranje nego stvarni napredak".

"Kada se čuje ovakav stav jednog diplomate, jasno je zašto je došlo do promjene u odnosu francuske administracije prema pitanju daljeg pristupanja zemalja Zapadnog Balkana EU i zašto taj stav dobija sve veću podršku širom evropske porodice naroda", navodi se u saopštenju.

SNP upozorava da "akumulacija bogatstva u rukama nekolicine privilegovanih, ničim ograničenih pojedinaca, ne može voditi ničem dobrom, da je trenutna vlast ugrozila evropski put i sam opstanak države, te da će bez prijeko potrebnih promjena doći do sunovrata koji će naši građani skupo platiti".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.