Mladi SD-a predali pomoć za pogođene zemljotresom u Albaniji
Pakete predali Crvenom krstu

Mladi SD-a predali pomoć za pogođene zemljotresom u Albaniji

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore predala je danas prikupljena sredstva za pomoć ugroženom stanovništvu u Albaniji usled zemljotresa.

Omladina Socijaldemokrata Crne Gore organizovala je prikupljanje pomoći za pogođene zemljotresom u Albaniji.

"Duboko pogođeni tragedijom koja je zadesila naše komšije i prijatelje, odlučili smo da, koliko je to u našoj mogućnosti, pomognemo stanovništvu koje je pogođeno zemljotresom u Albaniji. Omladina je svu sakupljenu garderobu, obuću, ćebad, sredstva za higijenu i hranu danas predala Crvenom krstu Crne Gore koji će, shodno potrebama tamošnjeg stanovništva, slati namirnice. Takođe, prikupljena je i novčana pomoć u iznosu od 3090€ koju smo uplatili na žiro račun koji je otvoren za pomoć pogođenima.", saopštio je predsjednik OSD CG, Emil Đokić.

On se zahvallio svim članovima i aktivistima OSD CG koji su se odazvali akciji, svim ostalim članovima Socijaldemokrata Crne Gore koji su na njihovu inicijativu reagovali i pomogli, kao i svim građanima dobre volje koji su se, bez obzira na njihovu političku pripadnost, odazvali istoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.