Bjelopoljske službe od jutra na terenu, intervenisale na nekoliko lokacija
Rakonje, Bijelo Polje, magistralni put nakon intervencije

Obilna kiša poplavila saobraćajnice i objekte

Bjelopoljske službe od jutra na terenu, intervenisale na nekoliko lokacija

Jaka kiša koja ne prestaje od ranih jutarnjih sati prouzorkovala je manje probleme i u bjelopoljskoj i mojkovačkoj opštini.

Obilne padavine su nanijele mulj i uzrokovale začepljenje odvoda atmosferske kanalizacije, što je uzrokovalo plavljenje ulica te objekata.

Ekipe Službe zaštite i spašavanja, Direkcije za saobraćaj i  Komunalnog preduzeća Opštine Bijelo Polje od ranog jutra su na terenu.

Intervenisali su, kako sazanjemo, u Rakonjama, na putu Bijelo Polje - Ribarevine te u Nikoljcu kod Sporstke hale gdje je voda prijetila prostorijama u prizemlju objekta sportske dvorane. Nakon raščišćavanja, voda je uklonjena a veća šteta za sada nije registrovana. Službi zaštite je stiglo i više poziva od strane građana ali za sada nije bilo intervencija u domaćinstvima.

Jaka kiša poplavila je ulice u Mojkovcu a tamošnji Dom zdravlja je zbog havarije sa osiguračima ostao bez struje, javio je portal Antena M.

 

Kako je saopšteno iz Automoto saveza Crne Gore na magistralnom putu Podgorica-Kolašin u mjestu Lugovi i Kolašin-Mojkovac u mjestu Sirogošte ,otežano se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Zbog odrona na putnom pravcu Mojkovac-Đurđevića Tara u mjestu Sokolovina obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila.

 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.