Prijava protiv maloljetnika koji je nasrnuo na košarkaša Cedevite
Foto: Ilustracija

Prijava protiv maloljetnika koji je nasrnuo na košarkaša Cedevite

Policijski službenici u Baru su podnijeli nadležnom sudu Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloljetnog S.H. (17) iz Bara zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama.

"S.H. je, 02. novembra 2019. godine u Sportskoj dvorani „Toplica”, u samoj završnici poslednje četvrtine košarkaške utakmice ABA lige, koja je odigrana između KK „Mornar” iz Bara i KK „Cedevita Olimpija” iz Slovenije, utrčao na sportski teren i fizički napao igrača gostujuće ekipe", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi, on je tom prilikom upotrebom podesnog sredstva udario igrača KK „Cedevita Olimpija” u predjelu tijela. Igrač tom prilikom nije zadobio povrede.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama S.H. nema elemenata krivičnog djela. Protiv njega je nadležnom sudu podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.