Pilot uspio da za kratko vrijeme izvuče avion ispod mosta (VIDEO)
Foto: Screenshot

Pilot uspio da za kratko vrijeme izvuče avion ispod mosta (VIDEO)

Loša procjena pilota u Kini dovela je do toga da avion erbas 320 završi ispod mosta.

Brzi pilot uspio je da za kratko vrijeme izmanevriše i izvuče avion ispod mosta, ali nije bio dovoljno brz jer je neko uspio da ovaj događaj ovekovječi snimkom i podijeli ga na društvenim mrežama.

Lošom procjenom, on je pomislio da će uspjeti da prođe ispod mosta, koji je ipak bio prenizak. Avion ne bi uspio da prođe ispod bez velikih oštećenja. Događaj se desio u Daoli distriktu u gradu Harbin, piše Simpleflying.com.

Erbas je ostao zaglavljen ispod mosta, a pilot nije mogao ni da oslobodi letjelicu ni prtljag. Oko 20 minuta mu je trebalo da riješi situaciju u kojoj se našao.

Taman za toliko da očevidac zabilježi ovaj događaj kamerom. Tada je pilot ispustio vazduh iz guma i tako obezbijedio sebi prostor da se izvuče ispod mosta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.