Subotica: Oružana pljačka banke, napadač pucao pa odnio džak sa milion eura
Ilustracija

Subotica: Oružana pljačka banke, napadač pucao pa odnio džak sa milion eura

U centru Subotice, u ulici Dimitrija Tucovića jutros oko 9 sati došlo je do oružane pljačke "Banke Poštanske štedionice".

Nema povrijeđenih, a odnijet je džak novca, javlja RTS.

Prema prvim, nezvanicnim informacijama, maskirani napadač sačekao je radnika banke ispred filijale u Dimitrija Tucovica 3, pucao je u vazduh i oteo džak sa novcem.

Očevici iz ulice navode da ga je u automobilu italijanskih registarskih oznaka sačekao saučesnik ove pljačke i da su se potom zajedno užurbano odvezli u nepoznatom pravcu.

U subotičkoj policiji su potvrdili RTS-u da se pljačka dogodila, a ekipe MUP-a, uključujuci i forenzičke su na uviđaju.

Na licu mjesta je i zamjenik Višeg javnog tužioca iz Subotice.

Za sada nije poznato koliko je tačno novca otuđeno, u tužilaštvu sumnjaju da je riječ o iznosu od oko milion eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.