Nepropisno parkiranje u Podgorici: Dnevno se prekršajno procesuira od 15 do 20 vozila
Foto:PG Biro

Nepropisno parkiranje u Podgorici: Dnevno se prekršajno procesuira od 15 do 20 vozila

Shodno svakodnevnom postupanju Sektora za saobraćaj Komunalne inspekcije Glavnog grada protekle nedjelje intezivirana su postupanja „pauk” vozilom u dijelu grada preko Morače i na glavnim gradskim bulevarima kao nejfrekfrentnijim saobraćajnicama, saopštavaju iz PG Biroa.

U tom smislu, a uz asistenciju pripadnika Saobraćajne policije i Komunalne policije Glavnog Grada svakodnevno se postupa i u kružnom toku Bulevara Džordža Vašingtona, gdje je evidentno i zaustavljanje i parkiranje vozila koja na taj način u velikoj mjeri ugrožavaju bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Jedna od spornih predmetnih lokacija je i saobraćajnica ispred „Capital Plaze“ gdje je takođe izražen problem nepropisnog parkiranja. Sa svih navedenih saobraćajnih površina svakodnevno se prekršajno procesuira između 15 i 20 nepropisno parkiranih vozila - naveli su iz Pg biroa.

"Uz evidentna postupanja po proslijeđenim prijavama nepropisnog parkiranja na rezervisanim parking – mjestima za invalidna lica Komunalna inspekcija tokom redovnih inspekcijskih kontrola daje napora kako bi saobraćajna kultura u Glavnom gradu bila uzdignuta na što veći nivo, a nesavjesni vožači prekršajno procesuirani.", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.