Pozamašan račun u rimskom restoranu: Dvije porcije špageta, riba i voda - to će biti 430 eura, hvala lijepo!
Foto: Screenshot

Pozamašan račun u rimskom restoranu: Dvije porcije špageta, riba i voda - to će biti 430 eura, hvala lijepo!

Rimski restoran dobio je lavinu zamjerki zbog paprenog naplaćivanja svojih usluga turistima. Sve je počelo kada su dva Japanca postavila na društvene mreže račun od 433 eura, za šta su dobili dvije porcije špageta, miješanog ribljeg mesa, vino i vodu.

Osim hrane, na pozamašnom računu restorana „Antiko kafe di marte“ nalazi se i stavka napojnice, koja je turiste izašla 40 eura.

Drugi turisti su se takođe pridružili kritikama i dodali svoja svjedočanstva, pa je tako Ming Ngok Bui iz Vijetnama, koji živi u Njemačkoj, rekao da su ga u restoranu prevarili.

„Konobar nam je preporučio morsku hranu po cijeni od 6,5 uvra za 100 grama. Dogovorili smo se da se častimo poslednjeg dana boravka i mislili smo da ćemo dobiti neku posebnu ribu, Umjesto toga, dobili smo dva kilograma miješane ribe“, ispričao je Ming za SNN.

Da čitava situacija bude gora, dobili su račun u kojem im je naplaćeno 4,8 kilograma ribe za 315 eura. Uz piće, naplaćeno im je još 40 eura za uslugu i 40 eura za napojnicu. Sve ukupno 476 eura.

Racun2

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.