Sjutra protest pokreta Odupri se ispred VDT-a
arhiva

Sjutra protest pokreta Odupri se ispred VDT-a

Pokret Odupri se organizovaće sjutra protest ispred Vrhovnog državnog tužilaštva u Podgorici.

Predstavnici Pokreta su ranije pozvali sve građane i opozicione poslanike da se, kako su rekli, zajedno odupru korumpiranom režimu.

Oni su agenciji MINA rekli da očekuju da će na protest doći svi opozicioni poslanici.

„Proteste ćemo nastaviti kao reprizu 2. februara. Pozivamo ih, kao i sve nezadovoljne građane, da se odupremo režimu bez nacionalnih, ideoloških, vjerskih i partijskih obilježja, bez svega što nas razlikuje i što skreće pažnju od korumpiranog režima koji je glavni protivnik građana“, naveli su iz Organizacionog odbora, prenosi Mina.

Kako su dodali, očekuju da će se pozivu na protest odazvati veliki broj građana.

Iz Organizacionog odbora su kazali da se režim jedino “plaši” građana koji su na ulici i poručili da su spremni na dužu borbu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.