Mediji sahranili živog profesora Stamatovića, on najavio tužbu

Mediji sahranili živog profesora Stamatovića, on najavio tužbu

Neki crnogorski mediji danas su "živog sahranili" istoričara Aleksandra Stamatovića.

Vijest o smrti demantovao je sam Stamatović poručujući da je vrhuncu fizičke i intelektualne snage. Tvrdi da su istu iz politikantskih i drugih niskih pobuda objavili crnogorski mediji.

“Naime, mogu da vam kažem jedino da sam na vrhuncu kako fizičke tako i intelektualne snage, a potom i političke. Poručujem podpirivačima i zagovornicima rasne, vjerske i nacionalne netrpeljivosti da će ovakav pokušaj mojeg diskriminisanja i pokušaja uništenja mog djela i stvaralaštva dobiti kako tužilački tako i sudski epilog. I želim da zahvalim političkim strukturama, mojim neistomišljenicima. Ovim pokušajem ste samo dokazali moj uspjeh, a vaš nedostatak digniteta i svih ljudskih vrijednosti”, poručio je profesor, prenosi Analitika.

EFo4Q8WwAEiyCr

Foto_Twiter

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.