Vlada će doplatiti mjesečne karte za svakog od 52 učenika
Marković na Žabljaku, arhiva

Pronađeno rješenje za prevoz đaka iz Murine do Berana

Vlada će doplatiti mjesečne karte za svakog od 52 učenika

Vlada Crne Gore će doplatiti mjesečne karte za svakog od 52 učenika za prevoz iz Murine do Berana.

"Nakon današnjeg prijema roditelja u Kabinetu predsjednika Vlade Duška Markovića iznađeno je rješenje za prevoz đaka iz Murine do Berana, tako što će Vlada doplatiti nedostajući dio mjesečne karte za svakog od 52 učenika.", saopšteno iz kabineta premijera.

Na ovaj način, kako se navodi,  prekinut je njihov višednevni protest, a roditelji su nakon razgovora u Kabinetu premijera odustali od danas najavljenog protesta ispred Ministarstva prosvjete.

"Vlada podržava sistemska rješenja koja su dio agende resornog Ministarstva, ali do njihove operacionalizacije iskoristiće se mogućnosti koje predsjedniku Vlade stoje na raspolaganju.", zaključuje se u saopštenju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.