Ovo su gosti na svadbenom veselju mahom poželjeli Milu Đukanoviću
Screenshot/Pink.rs

Ovo su gosti na svadbenom veselju mahom poželjeli Milu Đukanoviću

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović oženio je sina jedinca u subotu na Svetom Stefanu a o svadbenom veselju ne prestaje da se priča,

Glamurozno vjenčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedelju je bilo glavna tema razgovora.

Na svadbi je bilo više od 400 zvanica.

Po starom crnogorskom običaju, podjednako sa mladoženjine, ali i mladine strane, bili su brojni gosti iz političkog, javnog i sportskog života Crne Gore, pa svita biznismena, a uočeni su i službeni automobili Ambasade Azerbejdžana i ruske ambasade u Podgorici.

Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pjevači iz Srbije i regiona. Aco Pejović je, navodno, pozvan po želji Milove supruge i Blažove majke Lidije, pjevala je i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pa Halid Muslimović, Hajrudin Varešanović, i još nekoliko estradnih zvijezda, koje su došle i u svojstvu gostiju. Svi pjevači ugovorima su se obavezali da ne govore o detaljima svečanosti, baš kao i osoblje "Aman rizorta".

"Neki od pjevača željeli su da besplatno nastupaju na svadbi, jer su u prijateljskim odnosima sa porodicom Đukanović, ali Milo nije želio o tome ni da razgovara. Svi su uredno plaćeni",  kazao je za Novosti izvor upućen u detalje svadbe decenije, ne želeći da priča o muzičkom repertoaru i mladencima, koji su prvi ples odigrali iz pjesmu Harija Varešanovića.

"Bilo je i naših i njihovih pjesama", kaže šeretski jedan gost sa svadbe, priznajući da je cio događaj bio pravi spektakl, priređen sa dosta umješnosti i ukusa, bez imalo kičeraja.

"Da uskoro postaneš đed",  bila je najčešća želja gostiju upućena Milu Đukanoviću, koji je, prema istom izvoru, cijele večeri sa suprugom Lidijom bio izvanredno raspoložen.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.