Razvodi se poznata pjevačica: Zajedno će brinuti o sedmogodišnjem sinu
Adel

Razvodi se poznata pjevačica: Zajedno će brinuti o sedmogodišnjem sinu

Jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu Adel podnijela je zahtjev za razvod od supruga, biznismena Sajmona Koneckija.

"Adel i njen suprug su se rastali. Posvećeni su tome da zajedno brinu o sinu, i kao i uvijek, očekuju da poštujete njihovu privatnost. Neće davati druge izjave na ovu temu," saopštila je PR služba pjevačice.

Par ne živi zajedno već nekoliko mjeseci, a Dejli Mejl prenosi da su pjevačica i biznismen u prijateljskim odnosima i da će zajedno odgajati sedmogodišjeg sina Anđela.

Papiri za razvod braka predati su sudu u Los Anđelesu.

Pjevačica je prvi put u javnosti govorila o suprugu na dodjeli Gremi nagrada 2017. godine, kada mu se zahvalila na podršci.

Adel i Sajmon su se vjenčali na tajnoj ceremoniji 2016. godine, a sina su dobili 2012. godine.

Adel je jedna od najpopularnijih umjetnica na svijetu poznata po izuzetno uspješnim albumima.

Par je zbog novonastalih okolnosti zamolio medije da poštuju njihovu privatnost, prenosi B92.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.