Novi Sad: Ispred zgrade ubijen Crnogorac
Foto: Lj. P.

Osveta za ubistvo?

Novi Sad: Ispred zgrade ubijen Crnogorac

U Novom Sadu je ubijen Crnogorac Željko Bulatović (55). On je upucan sinoć oko 22 sata ispred zgrade Ulici Braće Dronjak u kojoj je živio.

Željko Bulatović je otac Aleksandra Bulatovića koji je prije nekoliko godina sa Sašom Vidovićem ubio Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu.

Motiv likvidacije Bulatovića je očigledno osveta za ovo ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svjedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja, prenosi Kurir.

Kvart je sinoć bio blokiran od strane pripadnika policije.

Ubijeni Bulatović je navodno živio u petospratnici, ispred koje je ubijen, a doselio se prije šest mjeseci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.