Engleski trener na bizaran nesreći ostao bez prsta nakon utakmice
Foto: Screenshot

Engleski trener na bizaran nesreći ostao bez prsta nakon utakmice

Nevjerovatnu povredu je nakon utakmice doživio menadžer engleskog niželigaša Hykeham Towna Daren Daj.

Ovaj 51-godišnjek je ostao bez prsta u bizarnoj nesreći koja mu se desila kada je nakon utakmice pokušao da dohvati loptu koje je otišla iza žice.

Pokušao je Daj da dohvati loptu i preskočio je žičanu ogradu kako bi je vratio. Međutim, prsten koji je imao na ruci se zakačio za nju i odsjekao mu prst na ruci.

"Čim sam skočio znao sam da nešto nije kako treba i da je stvar ozbiljna. Mislio sam da mi je otišlo pola prsta, a bol je bio neizdrživ", rekao je nesrećni trener.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.