Poziv proizvođačama iz Bijelog Polja za prijave na sajam
ilustracija

Poziv proizvođačama iz Bijelog Polja za prijave na sajam "Najbolje iz Crne Gore"

Sekretrarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje pozvao je lokalne poljoprivredne proizvođače, kao i sve građane koji se bave izradom suvenira, rukotvorina i umjetnina da se prijave za izlaganje svojih proizvoda na šestom po redu sajmu pod nazivom “Najbolje iz Crne Gore”, koji će održati 18, 19. i 20. Oktobra, u Podgorici u Delta City-u.

Sekretrarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj  u skladu sa programom mjera za podsticaj poljoprivrede za  2019 . godinu,  mjera 3 -  promocija poljoprivrednih proizvoda i poljoprivrede  za pet izabranih izlagača  sa područja opštine Bijelo Polje finansiraće zakup štandova, dok će izlagači sami finansirani troškove puta i smještaja.

Rok za prijavu učešća na sajmu je 11. oktobar 2019. godine do 15 časova.

Sve informacije mogu se dobiti na telefone: 050/484-806 i 050/484-020.  ili na mejl [email protected]

Prijava za učešće na Sajmu može se predati u Sekretarijatu za ekonomski razvoj i preduzetništvo,  na šalteru Gradjanskog biroa, Opština Bijelo Polje, ulica Slobode, 84000 Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.