Mačka krijumčarila mobilne telefone u zatvor
Foto: Ilustracija

Mačka krijumčarila mobilne telefone u zatvor

Zatvorski čuvari u Kostariki satima su vrebali mačku koja je pokušavala da unese mobilni telefon u zgradu državnoga zatvora. Mačka je uhvaćena posle potrage koja je trajala pet sati.

Životinja je prvo pobjegla u kanalizaciju, što je primijetio jedan od čuvara zatvora La Reforma u gradu San Rafaelu de Alahueli, blizu glavnoga grada San Hozea.

"Prilično smo se namučili dok smo je uhvatili jer nam se uvukla u kanalizaciju. Trebalo nam je dugo da je uhvatimo", rekao je šef bezbjednosnih poslova zatvora, Pablo Bertozi.

Pošto je životinja napokon izašla iz kanalizacije, zatvorski čuvari su je uhvatili i na njenim leđima spacili kesicu s dva mobilna telefona, punjačem i memorijskim karticama. Grupe kriminalaca redovno koriste životinje kako bi slale poruke zatvorenicima.

Zatvorske vlasti su 2015. godine u istom zatvoru uhvatile goluba kojemu su za noge bile zavezane kesice s drogom, namijenjene zatvorenicima, prenosi Hina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.