JK isprozivala Editu zbog stiha
Jelena Karleuša, foto: FB

JK isprozivala Editu zbog stiha "drogirano leto": Drogira se bagra, stop popularizaciji tog zla

Jelena Karleuša se juče oglasila na "Fejsbuku", izrevoltirana tekstom novog hita Edite Aradinović "Životinje", i stiha "moj geto, moje drogirano leto".

Ona nije imenom pomenula bivšu "ministarku", ali je, iz onog što je napisala na društvenoj mreži, jasno o kome je riječ.

- Stop drogama - napisala je Karleuša. - U prolazu sam čula pjesmu u kojoj nepoznati ženski vokal pjeva o drogiranom ljetu, i popi*dela sam. Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih pjevača i hip-hop izvođača uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalizma.

Pjevačica je poručila da se kul face i pravi igrači ne drogiraju i preziru narkotike:

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga i svijesti. Drogira se bagra. Na našoj sceni je gomila šljama, i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno, jer su trećerazredni seljaci i dođoši koji će trajati kratko i završiti kao raspali narkomani. Stop popularizaciji tog zla.

 

Samo jedan sat od ove objave, nanizalo se više od 100 komentara. Karleuša je, ipak, ubrzo odlučila da obriše post, i umjesto njega, okačila je samo znak gdje je precrtana riječ "droge".

Edita je na ovu prozivku Karleuše odgovorila postavljanjem njene pjesme "Ko ovu dramu režira" na Instagram stori.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.