Incident u autobusu: Sjeo ispred djevojke i onda počeo nevjerovatnu
Foto: Screenshot

Incident u autobusu: Sjeo ispred djevojke i onda počeo nevjerovatnu "igru" (VIDEO)

Jedna djevojka je na Tviteru okačila snimak "incidenta" koji joj se dogodio prilikom vožnje u beogradskom autobusu prije nekoliko dana, i o kojem pišu srbijanski mediji.

Naime, putnik ispred nje upadljivo je držao ekran telefona okrenut ka njoj, a na ekranu je ovaj čovjek, poprilično stariji od nje, ispisao svoj broj telefona.

Cijela scena, kako piše ova djevojka, trajala je nekih 20 minuta, iako je ona upadljivo davala do znanja čovjeku da ne želi nikakvu vrstu komunikacije.

On je, ipak, nastavio da joj potura pod nos svoj broj telefona, pritom se na kraju okrenuvši kako bi provjerio da li je zapisala tu dragocjenu informaciju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.