Uhapšeni prilikom primopredaje heroina na autoputu Beograd-Niš (VIDEO)

Uhapšeni prilikom primopredaje heroina na autoputu Beograd-Niš (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, presjekli su još jedan lanac krijumčarenja heroina, zaplijenili tri kilograma ovog narkotika i uhapsili tri osobe.

Zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su Đ.D. (53) i U.D. (51) iz Beograda, kao i F.Z. (40) iz Novog Pazara. 

Osumnjičeni su uhapšeni u trenutku primopredaje heroina, na autoputu Beograd-Niš. 

F.Z. je uhapšen kada je iz vozila, kosovskih registarskih oznaka, izvadio šest paketa heroina, koje je pokušao da preda osumnjičenima Đ.D. i U.D., koji su takođe uhapšeni na licu mjesta. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.