Crnogorac uhapšen sa dva kilograma heroina u Beču
Foto: Ilustracija

Namjeravao da preproda lokalnom posredniku

Crnogorac uhapšen sa dva kilograma heroina u Beču

Muškarac iz Crne Gore uhapšen je u Beču zbog posjedovanja dva kilograma heroina, koja je namjeravao da preproda lokalnom posredniku.

Ovaj 29-godišnjak kretao se ka Alsergrundu, a uhapšen je u maju na Sobjeskiplacu, prenose danas austrijski mediji informaciju iz tamošnje policije, pišu tamošnji mediji.

Pored heroina kod sebe je imao kilogram supstance koja se miješa sa drogom. Ulična vrijednost zaplijenjenog heroina iznosi 100 hiljada eura, kazao je portparol policije Patrik Majerhofer.

O njegovim saradnicima se još uvijek ništa ne zna jer nije sarađivao sa policijom i nije rekao ništa tokom ispitivanja. Droga je bila upakovana u plastične kese, umotana u foliju i odložena u kutiju za garderobu.

Policija je imala dojavu da će Crnogorac pokušati da proda drogu i on je uhapšen 12. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.