Grčka: Zapalio se gliser na kojem se nalazila porodica iz Srbije (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Grčka: Zapalio se gliser na kojem se nalazila porodica iz Srbije (VIDEO)

Srpska porodica preživjela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj.

Kako prenose grčki mediji, gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije zapalio se u nedjelju ujutru tokom vožnje. Navodno je iz za sada nepoznatih razloga došlo do eksplozije, nakon čega je krenuo požar.

Kako navode očevici, jedna djevojčica je ispala sa glisera od jačine eksplozije, a pojedini mediji navode da je majka sa još dvije maloljetne djevojčice skočila u vodu, dok je otac, zajedno sa instruktorom ostao na gliseru kako bi ga dovezli do obale.

Drama se odvijala nedaleko od plaže koja je bila puna kupača, a gliser je kako navode grčki mediji izgorio u potpunosti.

Majka i ćerka su povrijeđene i zadržane su u solunskoj bolnici zbog lakših povreda i nisu životno ugrožene.

Tridesetčetvorogodišnja majka i njena četvorogodišnja ćerka nalaze se u bolnici "Papageorgiju" u Solunu, a glavni menadžer bolnice Konstantinos Emanuilidis ističe da nema razloga za zabrinutost i su njihove povrede sanirane, prenio je RTS.

Djevojčica je smještena na odjeljenje dječje hirurgije, ima lakše opekotine i nema unutrašnje povrede, dok se majka nalazi na odjeljenju ortopedije i ima prelom nožnog prsta koji je operisan.

Dodao je da je druga ćerka, koja ima sedam godina, zadobila modrice i puštena je iz bolnice, jer nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Obalska straža Grčke ispituje uzroke eksplozije i požara na brodu sa srpskom zastavom, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.