Veterani traže zabranu koncerta, Karleuša: Srbin na Srbina više nikad ne smije da ide
Karleuša, foto:Facebook

Veterani traže zabranu koncerta, Karleuša: Srbin na Srbina više nikad ne smije da ide

Etno selo "Stanišići", kraj Bijeljine, najavilo je da će, posle nekoliko godina pauze, 8. avgusta biti mjesto koncerta folk dive Jelene Karleuše. Protiv nastupa JK pobunilo se Udruženje veterana "Garda Panteri", koja je bila jedna od elitnih jedinica Vojske Republike Srpske.

Oni su najavili da će zvanično tražiti od etno-sela "Stanišići" da zabrani održavanje koncerta Jelene Karleuše jer je "svojim javnim istupima vrijeđala Republiku Srpsku, rukovodstvo i srpske žrtve, a istovremeno podržavala 'Majke Srebrenice'".

"Danas ćemo poslati dopis i policiji da se koncert zabrani, ne može u Republici Srpskoj gostovati neko ko ne voli Republiku Srpsku", piše na zvaničnoj stranici Udruženja veterana "Garda Panteri".

"Karleuša je sramota Srbije. Ona je oličenje nemorala i kiča i samim tim njen koncert ni po jednom osnovu nije društveno koristan".

Juče je Karleuša, koja trenutno sa ćerkama boravi kod supruga Duška Tošića u Kini, očekivano, odgovorila udruženju veterana, preko insta-storija:

"Kao velika slavna Srpkinja, ovozemaljka i vanzemaljka bez vjerskog obilježja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vrijeđa i Srbin na Srbina više nikad ne smije da ide! Stop mržnji, jeb..i vas kriminalci koji vas plaćaju!", poručila je kao i po običaju oštro Karleuša.

 Miloš Stanišić iz etno sela je potvrdio Novostima da će biti koncerta. 

"Etno-selo "Stanišići" nije organizator koncerta, mi samo iznajmljujemo svečani salon, organizitor je "Moja kafanica". Da su se pripadnici udruženja malo raspitali, znali bi to. Ovako su instinktivno reagovali i ostavili nam prostora da ih tužimo zbog svega izrečenog", kazao je on beogradskom listu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.