Udes na putu MK-BP, troje povrijeđenih
Foto: Ilustracija

Udes na putu MK-BP, troje povrijeđenih

U saobraćajnom udesu juče oko 15 sati u mjestu Ravna rijeka na magistralnom putu Mojkovac – Ribarevine povrijeđene su tri osobe.

Kako saznaje Pobjeda, do udesa je došlo kada je vozač „reno klija“ beranskih registarskih tablica, vozeći iz pravca Mojkovca, izgubio kontrolu i sletio sa puta.

U vozilu su se nalazile tri osobe kojima je pomoć ukazana u bjelopoljskim zdravstvenim ustanovama. Po kazivanju doktora, prema prvim pokazateljima, ne radi se o teškim povredama, ali njihov intenzitet znaće se nakon obavljenih pretraga.

Uviđaj je po odobrenju osnovnog državnog tužioca u Bijelom Polju Denisa Zvrka obavila bjelopoljska policija.

Prema nezvaničnim saznanjima, do udesa je došlo usljed klizavog kolovoza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.