Uhapšeni policajci i Crnogorac u Beogradu: Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju
Ilustracija

Uhapšeni policajci i Crnogorac u Beogradu: Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su N. J. (37) i D. B. (29), policijske službenike PS Palilula, kao i crnogorskog državlјanina D. V. (26), zbog sumnje da su 30. juna ove godine, u ranim jutarnjim časovima, ispred jednog ugostitelјskog objekta u Novom Beogradu u saizvršilaštvu počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju.

"Sumnja se da su uhapšeni policijski službenici, koji u tom trenutku nisu bili na dužnosti, razoružali tridesetogodišnjeg muškarca koji je u ruci držao pištolј,tako što su mu pokazali službene legitimacije. Nakon toga oštećenom prilazi muškarac, koga je policija identifikovala i za njim intenzivno traga, i zadaje mu više uboda nožem u predjelu leđa.

Istovremeno, osumnjičeni D. B. i D. V. nogom zadaju oštećenom više udaraca u predjelu glave i tijela, dok je N. J. uzeo oružje koje je oštećeni muškarac odbacio, nakon čega je pištolј stavio za pojas i potom se udalјio sa lica mjesta, umjesto da preduzme neophodne zakonske radnje prema izvršiocima krivičnog djela", navode iz srbijanskog MUP-a.

Povodom ovog događaja uhapšeni policijski službenici sačinili su izvještaj neistinite sadržine.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje, nakon čega im je sudija za prethodni postupak, po nalogu tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.