Maskar u Srbiji: Đed ubio unuka i zeta, ranio dvoje
ilustracija

Maskar u Srbiji: Đed ubio unuka i zeta, ranio dvoje

Policija je uhapsila Nenada R. (63) koji je juče oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu u Srbiji hicima iz puške ubio dvije osobe, a dvije teško ranio i potom pobjegao sa lica mjesta, pišu "Novosti".

Od zadobijenih povreda u dvorištu porodične kuće odmah je preminuo Jastreb A. (38), dok je Ivan R. (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici.

Ubijeni su inače, kako saznaje portal beogradskog lista, zet i unuk osumnjičenog, dok su Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaja i unuk.

Kako nezvanično saznaju Novosti, zločinu je prethodila svađa između Ivana R. i njegovog brata od strica K.R. kog je Ivan pretukao, posle čega se K. R. požalio dedi Nenadu, koji je potom uzeo pušku i otpočeo krvavi pir.

Nenad R. je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobjegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila. 

Kako saznajemo, u toj porodoci do sada nije bilo prijava za nasilje, a krvavom zločinu prethodila je porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mjesta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.