Podgorica: Proslava Dana državnosti trajala do zore
Foto:MKU

Podgorica: Proslava Dana državnosti trajala do zore

U Njegoševom parku u Podgorici, u organizaciji Ministarstva kulture i Glavnog grada Podgorica, juče je održana proslava 13. jula - Dana državnosti Crne Gore.

Pred brojnim posjetiocima, mahom mladim, nastupili su James Zabiela, Marko Louis, bend “Freedom” i podgorički DJ Crew “Beat at Joe’s”.

Kako je saopštilo Ministarstvo kulture, nastupi su trajali gotovo do samog jutra, a proslava je okončana setom globalno popularnog DJ-a i producenta Jamesa Zabiele.

Riječ je o drugoj ovogodišnjoj manifestaciji povodom državnih praznika, koju organizuju Ministarstvo kulture i Glavni grad Podgorica.

GetImage1

Baš kao i 21. maja, kada je koncert organizovan na uglu Njegoševe i Bokeške ulice, i protekli program privukao je dominantno mlade posjetioce.Riječ je samo o jednom od niza segmenata kojima Ministarstvo kulture - organizacijom, suorganizacijom ili finansijskom podrškom - nastoji da tekuće sezone diverzifikuje i omasovi broj muzičkih programa u Crnoj Gori - naveli su iz tog resora.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.