DG: Bjelopoljci na centralnoj manifestaciji povodom Dana državnosti(FOTO)

DG: Bjelopoljci na centralnoj manifestaciji povodom Dana državnosti(FOTO)

Stotine građana Bijelog Polja prisustvuje današnjoj ceremoniji koja se povodom 13. jula- Dana državnosti održava u Danilovgradu.

Centralna manifestacija za koju je pripremljen bogat kulturno-umjetnički program počela je u 11 časova na platou ispred zgrade Opštine, a osim najviših državnih zvaničnika prisustvuje veliki broj građana iz raznih gradova Crne Gore.

6714245315249001376842954276404662095052800n

Predsjednica Danilovgrada Zorica Kovačević je ranije u intervjuu za PR Centar, kazala da joj pričinjava posebnu čast i zadovoljstvo, što se ove godine centralna manifestacija Dana državnosti održava u Danilovgradu, koji ove godine slavi jubilej 150 godina postojanja.

Ona je podsjetila da su u koloni hrabrih imena 1.354 borca i žrtve fašističkog terorora koji su zajedno sa borcima iz Crne Gore i čitave Jugoslavije „dali ogroman doprinos slobodi, vjekovnom idealu, nebrojenih pokoljenja u crnogorskoj istoriji“.

„Centralna manifestacija koja će biti održana u Danilovgradu je prilika da sa ovog mjesta pošaljemo snažnu podršku, da je ovo suverena, nezavisna, demokratska Crne Gora koja baštini ideale za slobodu, i da je ovo država koja stoji svoj na svome i koja će uvijek biti ta koja će govoriti da tuđe nećemo, ali svoje ne damo“, istakla je Kovačević.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.