Crnogorska: Carević da obavlja posao u skladu sa Zakonom
Crnogorska

Crnogorska: Carević da obavlja posao u skladu sa Zakonom

Opštinski odbor Crnogorske upozorio je predsjednika opštine Budva Marka Bata Carevića da posao obavlja u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi, Statutom opštine Budva, koalicionim sporazumom i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi.

"Opštinski odbor Crnogorske jednoglasno je usvojio odluku kojom se upozorava predsjednik opštine Budva, koji vlast vrši saglasno koalicionom sporazumu sačinjenom između Crnogorske, Demokratske Crne Gore, DF i ostalih političkih subjekata, da u najkraćem mogućem roku vršenje izvršne vlasti u opštini Budva prilagodi Zakonu o lokalnoj samoupravi, Statutu opštine Budva, koalicionim sporazumu i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi", navodi se u saopštenju Crngorske.

Ukoliko predsjednik opštine ne uzme u obzir njihovo upozorenje iz Crnogorske navode da će preispitati koalicioni sporazum, što kako dodaju, za posljedicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške Careviću.

"Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je jednoglasan u odluci da ni po koju cijenu ne omogući da lokalnu vlast u Budvi ponovo vrše oni koje smo pobijedili 2016. godine. Crnogorska nikada nije bila i nikada neće biti stranka korumpiranih ljudi", navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor Crnogorske ovlastio je Predsjedništvo budvanskog odbora da povodom ovog pitanja dalje postupa i odlučuje kako procijeni da treba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.