Počasni predsjednik Formule 1: Primio bih metak za Putina, on je dobar momak
Vladimir Putin

Počasni predsjednik Formule 1: Primio bih metak za Putina, on je dobar momak

Počasni predsjednik "Formule 1" Berni Eklston rekao je da je trovanje u Solseberiju lažna vijest i da bi primio metak za "dobrog momka" predsjednika Rusije.

U ležernom intervjuu za "Tajms" 88-godišnji milijarder rekao je da je Vladimir Putin prezauzet da bi naredio trovanje dvostrukog agenta Sergeja Skripala i njegove ćerke Julije u Solsberiju prošlog marta. Okarakterisao je izvještaje o ruskoj umiješanosti kao lažne vijesti, prenosi Sputnjik.

I dalje je je govorio sa divljenjem Putinu.

"Da neko ima mašinku i da je spreman da upuca Putina, stao bih ispred njega. Zato što je on dobar momak. Nikada nije uradio nešto što nije dobro za narod", kazao je Eklston.

11782086395d24436993b17258854705v4big

Foto:EPA/EFE

„Želio bih da Putin upravlja Evropom. Nemamo nikoga, tako da ne može biti gore. On radi to što govori i ispunjava svoja obećanja“, rekao je Eklston i dodao:

"Zaboravite na Mejeve, Makrone i Merkelove. Putin bi trebalo da vlada Evropom. Nemamo nikoga, tako da ne može biti gore. On radi to što govori i ispunjava svoja obećanja."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.