Uspješna potjera za razbojnikom, uhapšen nakon što je oteo ženi tašnu
ilustracija

Podgorica

Uspješna potjera za razbojnikom, uhapšen nakon što je oteo ženi tašnu

39-godišnji Podgoričanin M.V. uhapšen je zbog sumnje da je od sugrađanke oteo tašnu u kojoj su se nalazili novac, dokumenta i lične stvari.

"Sumnja se naime da je M.V. (39) iz Podgorice počinio razbojništvo na štetu V.J. na način što je od nje, uz upotrebu fizičke snage, otuđio tašnu u kojoj su se nalazili novac, dokumenta i lične stvari. Službenici CB Podgorica su odmah po prijavi organizovali potjeru za počiniocem i brzom i efikasnom akcijom su pronašli i sustigli vozilo kojim se počinilac udaljio sa lica mjesta. M.V. je izašao iz vozila i pokušao je da pobjegne, u čemu su ga spriječili policijski službenici i lišili ga slobode.", saopštila je Uprava policije.

Policija je, kako se navodi,  pronašla i vratila V.J. sve otuđene stvari.

"Osumnjičeni M.V. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.", saopštila je policija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.