Djevice ovog ljeta dominiraju u ljubavi!
Ilustracija

Djevice ovog ljeta dominiraju u ljubavi!

Drage Djevice budite spremne za predstojeće ljeto jer nećete se boriti samo sa vrućinama, već i sa vrelim ponudama.

Ukoliko ste singl jDevica ponuda će biti sa svih strana, a ako ste u vezi situacija će biti puna strasti.

Jul mjesec je rezervisan za ljubomoru i za prevaru. Oni koji su skloni šaranju nek vode računa, a usamljene Djevice u ovom periodu se nikad bolje neće provoditi. Sve ono što su Djevice tokom godine maštale na planu ljubavi upravo će se realizovati u toku ovog mjeseca.

Moguće je da će se javiti stara ljubav ili će se ostvariti veza sa osobom koju dugo znate, a sa kojom se do sada još ništa nije konkretno dogodilo.

Avgust je rezervisan za strast i Djevice samo treba da uživaju u ovom periodu. Mnogo oči će biti uprte u nju i na njoj je samo da pametno bira.

jDevice, uživajte ovog ljeta jer je ono samo vaše.

Izvor: Luftika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.