Podgoričanin izgubio veliki novac na kocki pa pristao da bude plaćeni ubica
Marjan Vujačić

Sumnjiči se za četiri ubistva u tri države

Podgoričanin izgubio veliki novac na kocki pa pristao da bude plaćeni ubica

Podgoričanin Marijan Vujačić (34), koji se sumnjiči za četiri ubistva u tri države, angažovan je za prvu likvidaciju nakon što je izgubio veliki novac na kocki.

To su operativna saznanja istražitelja, koji pokušavaju da otkriju da li se možda zbog tog duga Vujačić upustio u najsuroviji posao sa osobama iz škaljarskog klana.

Istražitelji su utvrdili da je Vujačić blizak sa osobama iz te kriminalne grupe koje sarađuju sa beogradskim zemunskim klanom, koji predvodi Luka Bojović.

Upravo zbog tih „poslovnih“ konekcija, inspektori su došli do tragova koji razotkrivaju Vujačićevu ulogu u ubistvima srpskih državljana Jugoslava Cvetanovića i Gorana Tasića i crnogorskih državljana Mila Ilića i Veselina Kalezića.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, kroz kaznenu evidenciju Vujačić je označen po lakšim krivičnim djelima.

Sada je na istražiteljima zadatak da otkriju kako je dospio do osumnjičenog plaćenog ubice, koji će se braniti od optužbi za četiri ubistva.

Kako Pobjeda saznaje, istražitelji su došli do podatka da je osumnjičeni izgubio veliki novac na kocki i da će jedan krak istrage ići u tom smjeru, da se ispita da li je zbog toga Vujačić pristao da bude plaćeni ubica.

Prema tim operativnim podacima, Vujačić se dodatno zaduživao i kod kamataša, pa se sada utvrđuje tok novca kao jedan od inicijalnih motiva zbog čega je Podgoričanin, do tada ne toliko istaknuti član kriminalnih klanova, ogrezao u nove teške zločine za koje je osumnjičen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.