Uhapšen  zbog uriniranja po spomeniku palim borcima u Sinju
Foto: Tanjug

Uhapšen zbog uriniranja po spomeniku palim borcima u Sinju

Hrvatska policija uhapsila je muškarca koji je u Sirnju prilikom odavanja počasti poginulim borcima NOR-a urinirao kod spomen-kosturnice u parku.

Riječ je o 39-godišnjem muškarcu koga će policija nakon kriminalističkog istraživanja odvesti kod sudije za prekršaje, prenosi Hina pozivajući se na izvore iz policije.

Očevici incidenta policiji su rekli da je muškarac došao tokom ceremonije i počeo da mokri po spomeniku, a cijelo vrijeme to je i fotografisao.

Zatim je, kako se navodi, otišao u svoje vozilo i glasno pustio pjesmu Marka Perkovića Tompsona.

Policija nije imala dojavu o incidentu već je o njemu saznala od novinara, pa je krenula s kriminalističkim istraživanjem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.