Stigla nova fotografija kraljevske bebe: Na koga vam liči mali Arči? (FOTO)
Foto: Instagram sussexroyal

Stigla nova fotografija kraljevske bebe: Na koga vam liči mali Arči? (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su neodoljivu fotografiju malog Arčija kako bi proslavili prvi Dan očeva princa Harija.

Na fotografiji se vidi šest nedjelja stara beba kako drži za očev prst.

Iako je zvanična fotografija objavljena nakon rođenja, ovo je prva uslikana izbliza koju je par objavio.

Fotografija je objavljena na zaničnom nalogu na Tviteru Sussex Royal Official uz opis: “Srećan Dan očeva! I želim veoma poseban prvi Dan očeva vojvodi od Saseksa“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Arči harison Mauntbaten-Vindsor je prvo dijete Vojvode i Vojvotkinje od Saseksa, rođeno šestog maja.

Megan i Hari su objavili fotografiju bebe kada nije bila ni nedjelju dana stara kako bi obilježili američki Dan majki.

Objava bebinog stopala ispred cvijeta ima preko dva miliona lajkova, a uz nju i opis: “Odavanje počasti svim majkama danas, prošlosti, sadašnjosti, budućim majkama i onim izgubjenim ali nikad zaboravljenim“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Hari i njegova žena, američka glumica, uživaju u životu u troje nakon prinove koja ih je obradovala ovog maja. “Maleno stvorenje za koje vrijedi umrijeti. Potpuno sam van sebe“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

“To je magija, prosto je predivno. Imam dva najbolja momka na svijetu, tako da sam zaista srećna“, izjavila je Megan o svom mužu i sinu.

B92, STANDARD.CO.UK

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.