Finalistkinje Izbora za Mis Crne Gore posjetile NP Skadarsko jezero
Finalistkinje Izbora za Mis posjetile Skadarsko jezero

Finalistkinje Izbora za Mis Crne Gore posjetile NP Skadarsko jezero

Nacionalni park Skadarsko jezero juče su posjetile finalistkinje Izbora za Mis Crne Gore koje će se danas u Podgorici predstaviti na finalnoj večeri gdje će biti izabrana zvanična mis Crne Gore.

U dvočasovnom krstarenju brodom, djevojke su imale priliku da saznaju mnogo više o ovom zaštićenom prirodnom području i upoznaju njegove prirodne i kulturne vrijednosti, saopšteno je iz Nacionalnih parkova.

Tim povodom, direktor NP Skadarsko jezero Nenad Ivanović, pozdravio je gošće i organizatore manifestacije i poželio im srdačnu dobrodošlicu. Takođe ih je informisao o najznačajnijim vrijednostima Skadarskog jezera i pozvao da obiđu i ostale nacionalne parkove kad budu bile u prilici.   

Mlade finalistkinje iskazale su zadovoljstvo posjetom Nacionalnom parku i prilikom da uživaju u njegovim živopisnim pejzažima.

Izbor za Miss Crne Gore za 2019. godinu održaće se 15. juna u 20 sati u hotelu Verde u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.