Snima se film o najpopularnijoj ženskoj grupi na svijetu: Najzad se pojavljuje i ona
Spajs Grls, foto: Getty Images

Snima se film o najpopularnijoj ženskoj grupi na svijetu: Najzad se pojavljuje i ona

Iako se još uvijek ne zna mnogo detalja o filmu koji se snima o nekada veoma popularnoj ženskoj muzičkoj grupi “Spajs Grls”, za sada je sigurno da će se u njemu pojaviti svih 5 članica grupe, uključujući i najpopularniju članicu benda, Viktoriju Bekam.

Film o legendarnim spajsicama vraća nas u davne devedesete i neko drugo vrijeme u kojem su aktuelni neki drugi muzički žanrovi, druge modne kombinacije i potpuno druga postava muzičara među kojima je i ova poznata petorka.

Film bi trebalo da se pojavi u toku 2020. godine, a radnja filma obuhvata sve važne događaje koji su obilježili karijeru ove grupe.

Čuvena ženska petorka nije radila zajedno na filmu od 1997. godine, kada su snimile “Spajs Vorld”, koji je govorio o njihovim zajedničkim putovanjima, slavi i svemu onom što ona donosi, ali i životu članica najpopularnije ženske grupe na svijetu.

Grupa je trenutno na britanskoj turneji na kojoj im se Viktorija Bekam nije pridružila, ali ih je podržala i najavila da će se možda pojaviti na nekom od nastupa, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.