Preko 150 oldtajmera stiglo u CG: Pogledajte kako su izgledale popularne
Foto: Boka News

Preko 150 oldtajmera stiglo u CG: Pogledajte kako su izgledale popularne "Bube" na smotri u Tivtu (FOTO)

Jedanaesti međunarodni susret Folkswagenovih – oldtajmer vozila, čiji je organizator „VW Club Montenegro“, održan je juče u Tivtu.

Smotra je održana na Pinama,a njoj je prethodila paradna vožnja ulicama grada.

ss

Foto: Boka News

Na susretu Folksvagenovih automobila, učestvovalo je oko 50 vozila uglavnom popularnih „buba“ i „bulija“ , koje su stare preko 30 godina, saopštili su organizatori i naveli da su bili prisutni i transporteri T1 i T2 generacije.

eeee

Foto: Boka News

Oko 150 vlasnika oldtajmera stiglo je iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i Crne Gore.

b470f075c364d5bb9af66a06971c04ae

Foto: Boka News

Automobili, maštovito mašakarani, bili su podrška Drugom međunarodnom karnevalu kojim će danas biti završen Dječiji karneval na Pinama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.