Posle 77 godina braka zatražio razvod zbog afere od prije 6 decenija
ilustracija

Posle 77 godina braka zatražio razvod zbog afere od prije 6 decenija

Posle 77 godina provedenih u braku, teško da čovjeka nešto može da iznenadi. Jedan Italijan, koji je pronašao tajna pisma svoje supruge, po svemu sudeći je bio šokiran i jako razočaran.

Kada je njen suprug pronašao njena pisma, baka Roza (96) je priznala da je pre 60 godina imala aferu. Ona je tada očajnički molila muža da ostane sa njom.

Antonio nije htio ni da čuje. Odbio ju je i podnio zahtjev za razvod braka, uprkos svemu što su prošli zajedno. Njih dvoje imaju petoro djece, 12 unučadi i jedno praunuče.

Antonio je Rozina ljubavna pisma našao u starom kredencu sa fiokama, i to godinama prije odluke o razvodu. Posle tog otkrića, njihov brak je krenuo nizbrdo i supružnici su se sve više udaljavali.

Antonio se čak iselio iz zajedničke kuće i otišao da živi kod jednog od sinova, ali se vratio kući nekoliko nedelja kasnije. Ipak, nekoliko godina kasnije, shvatio je da ne može više da bude u braku sa ženom koja ga je prevarila i podnio je zahtiev za razvod.

Antonio je rođen u Olbiji na Sardiniji, a gospođa Roza u Napulju. Upoznali su se 1930. godine, kada je Antonio bio karabinjer u Napulju. U trenutku razvoda živieli su u Rimu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.