Javno gledanje utakmice Crna Gora-Kosovo na trgu Slobode u Nikšiću

Javno gledanje utakmice Crna Gora-Kosovo na trgu Slobode u Nikšiću

Crnogorska kulturna mreža nastavlja sa realizacijom projekta "Javno gledanje utakmica crnogorske reprezentacije". 7. juna na Trgu Slobode sa početkom od 20 sati i 25 minuta organizujemo gledanje fudbalske utakmice Crna Gora-Kosovo, saopšteno je iz ove organizacije.

"I pored činjenice da za navedeni projekat nijesmo uspjeli da obezbijedimo biznis partnere imajući u vidu da se utakmica igra bez prisustva publike odlučili smo se iz poštovanja prema svim navijačima crnogorske reprezentacije da upriličimo realizaciju navedenog projekta.

Dosadašnja praksa kada je u pitanju realizacija ovog projekta je pokazala da je najveća posjeta uvijek bila u Nikšiču grada u kojem je sjedište naše organizacije, i gradu koji je uvijek znao da prepozna sve ono što je značajno za Crnu Goru", navode iz CKM-a.

Projekat koji je kako kažu prvenstveno usmjeren ka mladima ima za cilj budjenje naijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana.

"U vremenu kada naši sportisti ne postižu zapažene rezulate veoma je važna realizacija ovakvih projekata kako bi se kod građana podigao nacionalni naboj.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje televiziji NOVA M putem čijeg signala će posjetioci  besplatno moći da prate prenos utakmice", navodi se u saopštenju.

Iz CKM-a su pozvali građane Nikšića i Crne Gore i Crne Gore da prisustvuju događaju i da svi zajedno fer i sportski navijaju za Crnu Goru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.