Novi problemi za Nejmara, objavljen snimak tuče sa manekenkom u hotelu (VIDEO)
Foto:Screenshot

Novi problemi za Nejmara, objavljen snimak tuče sa manekenkom u hotelu (VIDEO)

Nema mira za Nejmara. Brazilski napadač će zbog povrede skočnog zgloba propustiti predstojeći Kup Amerike, a kako nevolja nikada ne ide sama, zvijezda PSŽ ima mnogo problema i na privatnom planu.

Nekadašnji fudbaler Barselone nedavno je optužen za silovanje, a samo nekoliko dana pošto je odbacio te optužbe ističući da je riječ o iznudi, u javnosti se pojavio video snimak iz hotelske sobe na kojem se vidi fizički sukob Nejmara i manekenke Nažil Trinidad.

"Udariću te, znaš zašto. Jer si me juče prebio", vikala je djevojka dok je udarala fudbalera, koji je pokušavao da se odbrani, prenose Novosti.

Strani mediji spekulišu da policija ima kompletan snimak i da će brzo riješiti cio slučaj, koji bi za Brazilca mogao da ima još veće posledice ukoliko se dokaže da je kriv za fotografije nage Nažil, koje su ugledale svjetlost dana pošto je Nejmar optužen za silovanje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.