Crna Gora protiv Kosova definitivno pred praznim tribinama

UEFA odbila žalbu

Crna Gora protiv Kosova definitivno pred praznim tribinama

Meč kvalifikacija za EP 2020 između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Kosova, koji je na programu u Podgorici, 7. juna, definitivno će se igrati pred praznim tribinama.

Komisija za žalbe UEFA potvrdila je odluku Disciplinske komisije da se Crna Gora kazni zbog nedoličnog ponašanja navijača na kvalifikacionom susretu s Engleskom. 

Zbog rasizma dijela navijača, kazna predviđa da osim jedne utakmice bez publike, Fudbalski savez Crne Gore plati 20.000 eura.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 između selekcija Crne Gore i Kosova, koja je zakazana za 7. jun, odigraće se pred praznim tribinama Gradskog stadiona u Podogorici.

Osim finansijske kazne, Fudbalski savez je u obavezi da na utakmici sa Kosovom istakne transparent “EqualGame” sa logotipom UEFA. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.