Za pomoćnike Veljovića se prijavili Lazović, Spičanović, Đurović i Tomčić
Veselin Veljović

Uprava policije

Za pomoćnike Veljovića se prijavili Lazović, Spičanović, Đurović i Tomčić

Bivši službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Zoran Lazović, načelnik barske policije Drago Spičanović, rukovodilac Interpola NCB Podgorica Dejan Đurović i direktor Forenzičkog centra Danilovgrad Zoran Tomčić prijavili su se na konkurs za pomoćnike direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

Lazović je konkurisao za mjesto rukovodioca sektora Specijalni odsjek za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, dok je Đurović jedini kandidat za direktora Uprave za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, a Spičanović rukovodilac Sektora za ljudske resurse, finansiranje i tehničku podršku, saznaje Pobjeda.

Tomčić je predao dokumenta za mjesto rukovodioca Posebne jedinice i Specijalne antiterorističke jedinice.

Ukoliko bude prihvaćena kandidatura, u nadležnosti Lazovića će biti i Specijalni policijski tim, čiji je rukovodilac Dragan Radonjić.

Lazović je bio dugogodišnji službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost, a Đurović rukovodilac NCB Interpol Podgorica.

Spičanović je prvi čovjek barske policije, koji je naslijedio Miloša Radulovića, koji je sada na čelu SAJ-a.

Tomčić je direktor Forenzičkog centra Danilovgrad.

Konkurs je objavljen nakon što su poslije izdvajanja Uprave policije iz Ministarstva unutrašnjih poslova, pored četiri postojeća pomoćnika direktora, formirana još četiri sektora, kojima će rukovoditi pomoćnici direktora policije.

Konkurs za četiri pomoćnika direktora Uprave polcije Veselina Veljovića trajao je od 26. aprila do 16. maja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.