Grašo demantovao: Nisam svirao na Neveninoj svadbi u Budvi

Grašo demantovao: Nisam svirao na Neveninoj svadbi u Budvi

Raduje nas što su gospođa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu 'Ako te pitaju' za svoj prvi ples. Nažalost, moramo demantovati vijest da je Petar svirao na svadbi, poručio je Grašo preko svog PR tima.

Srpska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Nevena Božović (24) udala se za pilota Nikolu Ivanovića, a njeno vjenčanje popratili su brojni mediji.

Pisali su kako je svadba, na kojoj je bilo stotinjak gostiju, koštala više od pola miliona eura. Takođe, srpski Blic tvrdio je da je Nikola po Neveninoj želji angažovao Petra Grašu (43) i 'iskeširao' mu oko 15 000 eura da otpjeva pjesmu 'Ako te pitaju'. Međutim, ti navodi su netačni.

"Raduje nas što su gospođa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu 'Ako te pitaju' za svoj prvi ples. Nažalost, moramo demantovati vijest da je Petar svirao na svadbi niti bio prisutan te lijepe večeri. Gospođi Ivanović i njenom suprugu želimo sve najbolje u daljem privatnom i poslovnom životu", poručio je Grašo preko svog PR tima.

Podsjetimo se, Nevena je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga s pjesmom 'Kruna' te se plasirala u finale takmičenja. Na kladionicama je skočila s 20. mjesta na 16.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.