Đukanović: Ne smije nas zavarati to što smo bolji od DF-a i Demokrata
Milo Đukanović

DPS-u potrebni najvrijedniji

Đukanović: Ne smije nas zavarati to što smo bolji od DF-a i Demokrata

"Ne smijemo se zavaravati i upasti u zamku da emitujemo samozadovoljstvo zato što smo bolji od Fronta i Demokrata, to se podrazumjeva, ali to nije realan pogled na kvalitet naše politike", saopštio je predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista(DPS) Milo Đukanović.

On je danas prisustvovao izbornoj konferenciji danilovgradskog Odbora DPS koji je danas birao nove članove. 

"Realan pogled nas vodi u sljedeću analizu, šta su bile naše realne mogućnosti u prethodnom četvorogodištu, šta su bila očekivanja građana. Dakle, znamo da je problem svake politike uključujući i našu da se suočava sa pomalo nerealnim očekivanjima građana, ali i to je inspiracija za politiku. U tom kontekstu treba sagledati koliko smo stvarno bili dobri", kazao je Đukanović. 

Ističe da je potrebno pogledati kuda ide svijet i kuda ide Crna Gora.

"Jedino kroz realno sagledavanje u svakoj od opština doći ćemo do dobrih inputa kako treba da izgleda državna politika u narednom operiodu. Ako tako budemo radili siguran sam da ćemo donijeti pametne odluke”, naveo je Đukanović.

Tada će kako kaže napustiti optiku koja zavarava, "da li treba uzabrati više starih ili mladih, više žena ili muškaraca, onih sa fakultetskom diplomom ili nekih iz proizvodnog procesa".

"Nama trebaju oni koji su najvrijedniji, jer jedino sa takvim izborom možemo biti sigurni da ćemo se pokazati doraslim izazovima", rekao je Đukanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.