Mladići napali Rusa ispred diskoteke u Budvi: Ukrali mu zlatni lanac i telefon
Ilustracija

Mladići napali Rusa ispred diskoteke u Budvi: Ukrali mu zlatni lanac i telefon

Budvanska policija je preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliterta, rasvijetlila krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišila slobode tri lica, od kojih su dva maloljetna.

Policijski službenici CB Budva su u kratkom roku identifikovali i lišili slobode tri lica osumnjičena da su počinila krivično djelo razbojništvo na štetu D.K. iz Moskve.

"Lišeni su slobode E.Dž. (15) državljanin Sjeverne Republike Makedonije, nastanjen u Baru i S.B. (16) iz Republike Srbije, nastanjen u Baru i privedeni državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo, dok je treći osumnjičeni S.K. (18) iz Podgorice lišen slobode i priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da je počinio ovo djelo", saopšteno je iz policije.

Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili na način što su, 2. maja 2019. godine oko 03,30 časova, ispred jedne diskoteke u Budvi, fizički napali D.K. kojom prilikom su mu zadali više udaraca u predjelu glave i tijela i oborili ga na betonsku podlogu i nakon toga su mu, sumnja se, otrgli zlatan lanac sa vrata i otuđili mobilni telefon.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.